Olet täällä

Excel datan käyttöliittymänä

Excel datan käyttöliittymänä

Excel datan käyttöliittymänä -kurssilla käydään läpi asiat, joita jokainen taulukkolaskentaohjelmaa säännöllisesti käyttävä tarvitsee datan työstämiseen ja visualisointiin.

Excel ei ole pelkkä taulukkolaskentaohjelma, vaan parhaimmillaan sitä voi käyttää mitä erilaisempien tietomassojen käsittelyyn. Excel datan käyttöliittymänä -koulutuksessa vahvistetaan Excel-taulukkolaskentaosaamista, visuaalista osaamista ja laskentaosaamista sujuvan osaajan tasolle.

Koulutuksen sisältö

  • kaavan kopiointi
  • taulukot, suodatukset
  • pivot-taulukot
  • visualisointi – yleisimmät kaaviolajit ja muotoilut

Ennen koulutuspäivää osallistujille lähetetään esitietolomake, jonka tulokset huomioiden koulutus toteutetaan. Noin viikkoa ennen koulutuspäivää osallistujille lähetetään preppauspaketti perusasioiden kertaamiseksi.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille Excel-ohjelman käyttäjille, joille perusasiat ovat tuttuja. Excel-perusosaajien lisäksi myös data-analytiikan perusteista kiinnostuneet hyötyvät tästä kurssista.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Haaga-Helia ammattikorkeakoulun lehtori Antti Mitronen.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 470,00 € (+ alv 24,00 % = 582,80 €) päivä/osallistuja. Hinta sisältää opetuksen, opetusmateriaalin sekä aamukahvin ja lounaan.

Koulutuksen aikataulu ja ilmoittautuminen

Aika: klo 10-17. Tarkka ajankohta päivitetään sivuille myöhemmin - pyydä alta yrityskohtaista tarjousta.
Paikka: Haaga-Helian Pasilan toimipiste, Ratapihantie 13, 00520 Helsinki. 

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT.

Ilmoittautuminen on sitova. Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä; vahvistamme toteutumisen sähköpostitse viimeistään noin kahta viikkoa ennen koulutusta. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta ennen Haaga-Helian vahvistussähköpostia. Peruutuksen tapahtuessa vahvistuspäätöksen jälkeen veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta, veloitamme koulutuksen koko hinnan.

Pyydä alla tarjous yrityskohtaiseen koulutukseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Countdown