Olet täällä

Data-analytiikkaa Pythonilla

Data-analytiikkaa Pythonilla
Haluatko selvitä analysointitehtävistä nopeammin ja tehokkaammin? Tavoitteletko ennustavaa analytiikkaa tai koneoppimisen malleja? Koodaamalla se onnistuu! Jos teet toistuvasti analyysejä samankaltaisesta datasta, niin kerran koodatut analyysit ovat helposti toteutettavissa uudelleen. 

Python on yleiskäyttöisistä ohjelmointikielistä suosituin data-analyytikoiden käyttämä kieli. Data-analytiikkaa Pythonilla -kurssilla opitaan tarvittavat Python-taidot kuvailevaan analyysiin ja visualisoimaan tuloksia grafiikan avulla sekä tutustutaan aikasarjojen käsittelyyn. Kurssille tullessaan osallistuja ei tarvitse aiempaa kokemusta koodauksesta.

Koulutuksen sisältö

  • Anaconda-paketin asentaminen (sisältää Python-tulkin, ohjelmointiympäristön ja datojen analysoinnissa tarvittavat ohjelmakirjastot)
  • Pythonin opiskelua kuvailevia analyysimenetelmiä kerraten
  • visualisointi
  • aikasarjat
  • kurkistus ennustavan analytiikan ja koneoppimisen malleihin 
Koulutuksen päätteeksi osallistujalla on valmiudet analysoida datoja Pythonilla ja esittää tulokset julkaisukelpoisena grafiikkana. Ennen koulutusta osallistujille lähetetään esitietolomake, jotta heidän lähtötaso voidaan huomioida koulutuksessa.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kenelle tahansa data-analytiikasta kiinnostuneelle. Aiempi taulukkolaskentaosaaminen ja tilastollisten menetelmien tuntemus helpottavat oppimista. Aiempaa kokemusta koodauksesta ei tarvita.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Haaga-Helia ammattikorkeakoulun lehtori Aki Taanila.
Taanilalla on kokemusta erilaisista oppilaitoksista ja koulutustilanteista usean vuoden ajalta.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 790,00 € (+ alv 24 % = 979,60 €) päivä/osallistuja. Hinta sisältää opetuksen, opetusmateriaalin sekä aamukahvin ja lounaan.

Koulutuksen aikataulu ja ilmoittautuminen

Aika: Tiistaina 10.3. klo 10-17.
Paikka: Haaga-Helian Pasilan toimipiste, Ratapihantie 13, 00520 Helsinki. 

Ilmoittautuminen on sitova. Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä; vahvistamme toteutumisen sähköpostitse viimeistään noin kahta viikkoa ennen koulutusta. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta ennen Haaga-Helian vahvistussähköpostia. Peruutuksen tapahtuessa vahvistuspäätöksen jälkeen veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta, veloitamme koulutuksen koko hinnan.

Pyydä alla tarjous yrityskohtaiseen koulutukseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Countdown