Olet täällä

Sisältöstrategia haltuun

Sisältöstrategia haltuun

Sisältöstrategia haltuun -koulutus tarjoaa käytännönläheisen perustan yrityksen digitaalisten sisältöjen suunnitteluun, luomiseen, jakamiseen sekä tulosten analysointiin.

Koulutus alkaa ennakkotehtävällä, jonka tarkoituksena on tehdä sisältöinventaario yrityksen tärkeimmistä sisällöistä ja kanavista. Koulutuspäivänä käydään käytännön tehtävien avulla sisältöstrategian vaiheet sisältöjen nykytilan analysoinnista aina tulevien sisältötrendien tunnistamiseen. Jokainen vaihe sisältää käytännönläheisiä työkaluja, jotka osallistujat voivat heti ottaa käyttöön omassa työssään. Työkaluissa hyödynnetään runsaasti palvelumuotoilun menetelmiä.

Workshop klo 9.30-16
  • Miksi sisältöstrategia?
  • Sisältöinventaario
  • Tavoitteet ja mittarit
  • Ostajapersoonat ja ostopolut
  • Kanavat ja sisältömuodot
  • Sisältökalenterin laatiminen
  • Analytiikka ja optimointi
  • Sisällöntuotannon työkalut 

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu yritysten digitaalisen sisällöntuotannon ja markkinoinnin tehtävissä työskenteleville ammattilaisille, joiden toimenkuva vaatii järjestelmällistä sisällöntuotantoa digitaalisiin kanaviin. Koulutus sopii hyvin jatko-osaksi Digikanavat haltuun -koulutukselle, mutta tämän suorittaminen ei ole välttämätöntä. 

Aika ja paikka

Workshop: Keskiviikkona 4.3. klo 9.30-16.

Paikka: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Pasila, Ratapihantie 13, Helsinki.

Hinta ja ilmoittautuminen

Koulutuksen hinta on 249 €/henkilö (+ alv 24 %). Hinta sisältää workshopin, koulutusmateriaalit sekä aamukahvin ja lounaan koulutuspäivänä.

Ilmoittautuminen on sitova. Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä; vahvistamme toteutumisen sähköpostitse viimeistään noin kahta viikkoa ennen koulutusta. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta ennen Haaga-Helian vahvistussähköpostia. Peruutuksen tapahtuessa vahvistuspäätöksen jälkeen veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta, veloitamme koulutuksen koko hinnan.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Haaga-Helian markkinoinnin lehtori ja Copywriter Johanna Mäkeläinen. Johannalla on lähes 20 vuoden osaaminen digitaalisen median parista. Hän on vetänyt lukuisia digi- ja some-koulutuksia omalla käytännönläheisellä tyylillään. Johanna valmentaa myös startup-yrityksiä edutech- ja pelialalla. Koulutukseltaan Johanna on MA Digital Media.

 

Kysy yrityskohtaista tarjousta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Countdown