Olet täällä

SalesLab vie sinut myynnin tulevaisuuteen

SalesLab vie sinut myynnin tulevaisuuteen

Oletko miettinyt, millaisia tunnereaktioita myyntitilanne aiheuttaa asiakkaassasi? SalesLab auttaa sinua selvittämään, miten asiakkaasi kokee myyntiprosessisi sekä kehittämään myyntiäsi oikeaan suuntaan.

SalesLab tarjoaa täysin uudentyyppisen ympäristön monikanavaisen myynnin, asiakaskohtaamisten ja vuorovaikutustilanteiden tutkimiseen sekä kehittämiseen. 

SalesLabissä hyödynnetään työkaluja, jotka mittaavat henkilön tunnereaktiota ja sen voimakkuutta. Myyntiesitysten ja digitaalisten palveluiden kuten myynnin chatbottien kehittämisessä on mahdollista käyttää myös silmänliikekameraa. Yhdistettynä tunnereaktioden havaitsemiseen saadaan arvokasta tietoa esitysten ja palveluiden toimivuudesta.

SalesLabissa on mahdollisuus kehittää myös erilaisia myynnin ja palvelun virtuaalisia ja digitaalisia ympäristöjä. Tilat tarjoavat mahdollisuuden kehittää muun muassa myyntiin liittyviä asiakas- ja tiimikohtaamisia, myyntikeskusteluja, neuvottelutilanteita sekä asiakaspalvelua.

SalesLabin lisäksi Pasilan kampuksellamme on tarjolla eComLab, joka kesittyy verkkokauppojen asiakaskokemuksen parantamiseen, myynnin kasvattamiseen sekä kansainvälistymiseen. 

Jos kiinnostuit, ole yhteydessä ja keskustellaan miten voimme kehittää myyntiänne. 

Projektipäällikkö Heidi Kock, heidi.kock(at)haaga-helia.fi, puh. 040 488 7543 

Tai jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä sinuun

Countdown