Olet täällä

Power BI:n perusteet

Power BI:n perusteet

Koulutuksen sisältö

Power BI on Microsoftin self-service työkalu raportointiin, analysointiin ja visualisointiin. Power BI:llä voidaan kerätä ja yhdistellä dataa erilaisista tietolähteistä, visualisoida sekä jakaa näyttäviä raportteja eri käyttäjäryhmille. Koulutuksessa opit hyödyntämään Power BI Desktop -ohjelmaa, joka on mullistamassa suurten tietoaineistojen käsittelyn ja raportoinnin. Opit luomaan ns. tietomallin ja tekemään tiedoilla laskentaa sekä luomaan siitä raportteja. Käymme läpi tietomallin luonnin sekä perehdymme tiedon muokkaukseen ja Power BI:ssa käytetyn DAX-laskennan perusteisiin. Koulutuksessa myös havainnollistetaan, kuinka raportteja voidaan jakaa PowerBI-pilvipalvelussa. Koulutuksessa tehdään ohjatusti harjoituksia, jolla demonstroidaan PowerBI:n toiminnallisuuksia.
Huomioithan, että koulutuksessa käytetään englanninkielistä käyttöliittymää Power BI Desktop -ohjelmistosta.

Koulutuksen jälkeen osataan luoda dynaamisia Power BI -visualisointeja ja tietomalli sekä ymmärretään DAX-laskennan perusteet.

Asiasanat: Power BI, Business Intelligence, Analytics, Excel, Digitaalinen taloushallinto, Raportointi, Dashboard, Pivot

Kenelle

Koulutus soveltuu Power BI:n käytöstä kiinnostuneelle, jotka haluavat kehittää raportointiprosesseja modernien BI-työvälineiden avulla, esimerkiksi talousjohdolle, controllereille ja muille, jotka ovat kiinnostuneita tiedon visualisoinneista. Koulutus ei edellytä aiempaa kokemusta PowerBI:n käytöstä, pivot-taulukoiden osaaminen Excelillä on suotavaa.

Kouluttaja

DI, KTM Jussi Hanni.

Aika ja paikka

Aika: Samansisältöisiä koulutuksia on tarjolla kahtena ajankohtana: ke 15.1. klo 8.30-16 ja to 12.3. klo 8.30-16. Valitse itsellesi sopiva ajankohta ja ilmoittaudu alla.
Paikka: Haaga-Helia, Pasilan kampus (Ratapihantie 13)

Hinta ja ilmoittautuminen

Koulutuksen hinta on 590 € (+ ALV 24% = 731,60 €). Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin, aamukahvin, lounaan ja iltapäivähedelmän.

ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ KE 15.1. KOULUTUKSEEN.

ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ TO 12.3. KOULUTUKSEEN.

Ilmoittautuminen on sitova. Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä; vahvistamme toteutumisen sähköpostitse viimeistään noin kahta viikkoa ennen koulutusta. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta ennen Haaga-Helian vahvistussähköpostia. Peruutuksen tapahtuessa vahvistuspäätöksen jälkeen veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta, veloitamme koulutuksen koko hinnan.

Osallistujien antamaa palautetta koulutuksesta

Hyviä esimerkkejä, tahti sopiva.

Auttaa alkuun omassa opiskelussa.

Paljon harjoituksia oli hyvä.

 

Pyydä alla tarjous yrityskohtaiseen koulutukseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Countdown