Olet täällä

Opiskelijoiden mentorointiohjelma

Opiskelijoiden mentorointiohjelma

Opiskelijoiden mentorointiohjelmaHaluatko toimia opiskelijan työelämäsparraajana? Jos vastasit kyllä, niin tule mukaan mentorointiohjelmaan!

Mentorointiohjelmamme muuttui ja uudistui!

Mentorointiohjelma

Tule mukaan mentoriksi! 

Mentorointiohjelma on mentoroitavan (opiskelija) ja mentorin (alumni) välinen kehittymisprosessi. Mentorointi on yhdessä oppimista, kokemusten ja osaamisen jakamista vuorovaikutuksen avulla. Tavoitteena on opiskelijan ammatillisen kasvun, valmistumisen ja työelämään sijoittumisen tukeminen. Mentorointiohjelman yksilölliset tavoitteet nousevat mentoroitavan henkilökohtaisista tarpeista.

Mentorointiohjelma muodostuu mentorin ja mentoroitavan välisistä kahdenkeskisistä mentorointitapaamisista (6-8 kertaa) sekä yhteisistä ryhmätapaamista (3 kertaa). Mentorointitapaamisten sisältö voi liittyä esimerkiksi urasuunnitteluun, työelämän haasteisiin, opiskelun päätösvaiheen haasteisiin, itsensä kehittämiseen tai asiantuntijuuden syventämiseen. Ryhmätapaamisissa tavataan mentorointiparit, käydään läpi mentoroinnin tavoitteet ja pelisäännöt, laaditaan mentorointisopimus, jaetaan kokemuksia mentorointiprosessista ja kehitetään vuorovaikutusosaamista.

Mentoriohjelman (sitovat) tapaamiset ovat: (yhteiset tapaamiset aina kello 17.00-20.00 Pasilan kampuksella)

  • 2.10.2019 Mentorikoulutus
  • 23.10.2019 Kick-off-tapaaminen
  • 22.1.2020 Välitapaaminen
  • 22.4.2020 Päättäjäisjuhlat

Ilmoittaudu tästä mentoriksi:

Lue lisää mentoroinnista Haaga-Heliassa tai ole yhteydessä alumni@haaga-helia.fi

 

Opiskelijat voivat ilmoittautua aktoreiksi täällä.

 

 

 

Countdown