Olet täällä

Haastavien esimiestilanteiden toimivat ratkaisut

Haastavien esimiestilanteiden toimivat ratkaisut

Esimiestaidot ja tärkeimpien henkilöstöjohtamisen prosessien tunteminen kuuluu kaikkien esimiesten työhön. Tuntuuko, että olet yksin ihmisten johtamiseen liittyvien haasteittesi kanssa?  Haluat olla hyvä esimies, mutta siihen ei tunnu olevan aikaa panostaa.

Asiat eivät ole yksinkertaisia, ja niihin on monenlaisia tapauskohtaisia ratkaisuja. Tule mukaan muiden esimiestyötä tekevien ryhmään oppimaan ja keskustelemaan. Vertaistuki on olennainen osa esimiestyössä onnistumista. Yhden päivän aikana käymme läpi seuraavat asiat:

  • Esimiehen rooli, oikeudet ja velvollisuudet
  • Esimiehen kohtaamia eettisiä konflikteja ihmisten johtamisessa
  • Esimiehen rooli työhyvinvoinnin ja tehokkaan suorituksen johtamisessa
  • Toimivia ratkaisuja yleisimpien ja esimiesten etukäteen lähettämien arjen esimiestilanteiden hoitamiseen, case-työpaja

Kenelle?

Koulutus soveltuu kaikille esimiestyötä tekeville, jotka haluavat olla hyviä työssään ja uskovat laadukkaaseen henkilöstöjohtamiseen. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä, mutta saat enemmän irti päivästä, kun tuot mukaan kurssille omia  kokemuksiasi.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii HR valmentaja Piia Heikkilä.  Piialla on yli 20 vuoden osaaminen ja työkokemus HR- ja esimiestyöstä.  Piia on vetänyt lukuisia HR- ja esimiestyön koulutuksia omalla käytännönläheisellä ja osallistavalla tyylillään. Piia on työskennellyt henkilöstöjohtajana IT- ja finanssialalla, HR- ja esimiestyön opettajana Haaga-Heliassa sekä konsulttina VIA Groupissa ja Novetoksessa. Koulutukseltaan Piia on KTM ja EMBA.

Aika ja paikka

Aika: klo 10-15. Koulutus alkaa klo 9.30 aamukahvilla. Tarkka ajankohta päivitetään sivuille myöhemmin - pyydä alta yrityskohtaista tarjousta.
Paikka: Haaga-Helian Pasilan toimipiste, Ratapihantie 13, 00520 Helsinki.  

Hinta ja ilmoittautuminen 

Hinta: 430 € / osallistuja (+ ALV 24 % = 533,20 €).

Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin, aamukahvin sekä lounaan.  

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT.

lmoittaudu

Ilmoittautuminen on sitova. Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä; vahvistamme toteutumisen sähköpostitse viimeistään noin kahta viikkoa ennen koulutusta. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta ennen Haaga-Helian vahvistussähköpostia. Peruutuksen tapahtuessa vahvistuspäätöksen jälkeen veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta, veloitamme koulutuksen koko hinnan.

Pyydä alla tarjous yrityskohtaiseen koulutukseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Countdown