Olet täällä

Ylempien tutkintojen opintojaksot

Ylempien tutkintojen opintojaksot

Suorittaaksesi ylempien tutkintojen opintoja avoimessa AMK:ssa sinulla täytyy olla vähintään alempi korkeakoulututkinto ja kahden vuoden työkokemus valmistumisen jälkeen. Katso tarkemmat edeltävyysehdot.  Tutkinto- ja työtodistukset tarkistetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Tule kuulemaan lisää ylempien tutkintojen opinnoista infoilaisuuteemme torstaina 16.1.2020 klo 17.00! Paikka: Pasilan kampus, Ratapihantie 13, luokka 1010, 1. krs.

Tutkinto-opiskelijat ovat etusijalla ylempien tutkintojen opintojaksoille, mutta avoimen AMK:n opiskelijoita otetaan mukaan vapaille paikoille ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit ilmoittautua opintojaksolle myös jonoon. Paikka opintojaksolla varmistuu aina ensimmäisellä opetuskerralla, jolloin on tärkeää olla paikalla. Kehittämistehtävää ei ole mahdollista tehdä avoimen AMK:n opintojen aikana. Suosittelemme, että lukukaudessa suoritetaan enintään 15 - 20 opintopistettä. Yhden opintopisteen vaatima työmäärä on n. 27 tuntia.

Voit opiskella suomen- ja englanninkielisillä opintojaksoilla, lukuunottamatta Vierumäen ylemmän opintoja.

Löydät lisätietoa suomenkielisten opintojen sisällöistä täältä  ja englanninkielisten täältä

Ylemmän opintojen rakenteen näet täältä

Jos olet suorittanut vähintään 30 opintopistettä koulutukseen soveltuvia YAMK-opintoja, voit hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän kautta.

YLEMPIEN TUTKINTOJEN OPINTOTARJONTA AVOIMESSA AMK:SSA KEVÄTLUKUKAUDELLA 2020

Yhteystiedot

Ilmoittautumiseen liittyvät kysymykset: Opintopalvelut

Opintojen suunnitteluun liittyvät kysymykset: koulutusvastaava katriina.haverinen(at)haaga-helia.fi
 

Countdown